Underholdning til festen

Som gæsterne aldrig har set før
Eksklusiv og spændende underholdning
pic

 

Er det tankelæsning eller hvad er det? Først og fremmest er det et sug i maven og en latter der fremkommer, når man oplever at ens verdensopfattelse bliver manipuleret med. Det handler om at lave et show som på alle måder minder om overnaturlige evner, men som er udført med en enorm viden samt passion for non-verbal kommunikation og psykologiske virkemidler.

Vildt show vi oplevede i lørdags! Du havde ret i, at det var noget ingen af os havde set før, og lad mig bare sige det rent ud: Du kunne starte en religion med de overnaturlige evner du påstår du ikke har

Skal der være fest med alt fra 10-100 gæster kan mind-control eller "tankelæsning" være et spændende indslag som gæsterne vil tale om næste dag - ja næste år. Gæsterne vil være forundrede, forbløffede og grundlæggende godt underholdt.

Tusind tak for sidst. Det var jo som jeg havde forestillet mig noget som folk ikke havde oplevet før, og de var meget begejstrede for dit show. Din timing er super god og det kører som perler på en snor. Alle var meget imponerede og sagde som jeg, hvordan fanden gør han det :)

Din fest er i gode hænder, for det er et koncept der er gennemarbejdet igennem mange år, og det tager altid kegler. Helt specielt for denne type underholdning går man derfra ikke bare en lille smule gladere, men også en lille smule mere oplyst, da en del af demonstrationerne forklares.

Alle vore gæster og os selv synes det var et fantastisk show, du levere i lørdags, det gik suverænt igennem, vi var alle imponeret over hvordan du kunne gennemskue dem. Hvis nogle skulle spørge vil vi på det varmeste anbefale dig og show. Fødselaren var også meget glad for arrangementet, der havde jeg godt nok overrasket hende igen.

 

Tilbud på underholdning